David Nielsen: En flot sejr

David Nielsen: En flot sejr Vi var godt sat op i dag - og spillerne leverede en flot indsats i begge ender af banen i dagens kamp mod AaB. Ikke overraskende var det en meget tilfreds cheftræner som AGF TV mødte efter sejren i den jyske klassiker. ----- Abonnér på AGF TV og få adgang til interviews, indblik, højdepunkter og meget andet spændende indhold fra AGF. Bliv abonnent http://llk.dk/am6yxb Køb billetter http://www.agf.dk/billetter/ Følg AGF på facebook https://www.facebook.com/AGFFodbold Følg AGF på twitter https://twitter.com/AGFFodbold Følg AGF på instagram https://www.instagram.com/agffodbold/ Seneste nyheder fra AGF http://www.agf.dk David Nielsen: En flot sejr
AGF

AGF

Watch All
3,527

About

Vi var godt sat op i dag - og spillerne leverede en flot indsats i begge ender af banen i dagens kamp mod AaB. Ikke overraskende var det en meget tilfreds cheftræner som AGF TV mødte efter sejren i den jyske klassiker.

-----
Abonnér på AGF TV og få adgang til interviews, indblik, højdepunkter og meget andet spændende indhold fra AGF.

Bliv abonnent
http://llk.dk/am6yxb

Køb billetter
http://www.agf.dk/billetter/

Følg AGF på facebook
https://www.facebook.com/AGFFodbold

Følg AGF på twitter
https://twitter.com/AGFFodbold

Følg AGF på instagram
https://www.instagram.com/agffodbold/

Seneste nyheder fra AGF
http://www.agf.dk

Share

Embed this video

We also provide white label embed solutions i.e. embedding without our logo. Please contact us at info@daikhlo.com for more information.

Comments